FAQ items aan het laden...

BUSINESS GAME SAMENWERKEN

Contact

Fun, Learning & Practice

Hoe houd je het trainen van je team leuk en interessant en hoe maak je mensen enthousiast om het geleerde in praktijk te brengen? Dit is dé uitdaging voor elke trainer, coach of leidinggevende. Activerende werkvormen, volgens het action learning principe, worden als leuker ervaren en bieden daardoor een hoger leerrendement. Leren door te doen is een belangrijke sleutel tot succesvol training geven.

COMPLETE TRAINING VAN ÉÉN DAGDEEL
-Inleidende theorie
-60 minuten spelen
-Evaluatie en borging

FUN, LEARNING & PRACTICE
Involuta helpt u graag met de uitdaging het effectief trainen van teams toegankelijk te maken.
Met onze innovatieve business games – volgens een eigen uniek concept – streven we ernaar trainingen binnen bedrijven leuk, prikkelend en toepasbaar te maken. ‘Fun, learning and practice’ zijn daarbij de pijlers waarop ons concept rust.

SPEL EN TRAINING IN ÉÉN
Wij bieden dit unieke concept in pakketvorm aan op locatie. In het spelaanbod wordt onder andere gebruik gemaakt van de kernkwadranten van Ofman, de teamrollen van Belbin en de leerstijlen van Kolb en is daarmee theoretisch onderbouwd. Op speelse wijze krijgen trainers en deelnemers inzicht in de rollen en kwaliteiten binnen het team, zowel van zichzelf als van de teamgenoten.

Meer weten? Bekijk de website van Involuta.

4 Pijlers

Buiten Winnen is Binnen Beginnen

MEER INFORMATIE