JIJ maakt het verschil

Contact

Word succesvol

Samen met u ga ik op zoek naar uw coachvraag. Dit kan zowel privé als zakelijk zijn, meestal is dit een combinatie van beiden aangezien u zakelijk en privé geen andere persoon kunt zijn? Ook hier hanteer ik het principe om verbinding te zoeken als MENS en niet “in de rol van uw functieprofiel”!
Wilt u groeien als leidinggevende, groeien naar een topprofessional op uw vakgebied of bent u op zoek naar een inspirerende sparringpartner als ondernemer dan ga ik graag met u deze reis aan.
Vaak heeft u veel meer kwaliteiten dan u daadwerkelijk gebruikt. Door 1 op 1 gesprekken en waar nodig ondersteund met een TMA (Talent Motivatie Analyse) gaan we samen invulling geven aan uw coachvraag.

De trainingen worden op maat samengesteld op basis van uw ambitie/uitdagingen. Voor uw maatwerktraining maken we samen een keuze uit mijn dienstenaanbod:

  • JIJ maakt het verschil!
  • TMA Analyse en coaching; als TMA-expert kan ik via een objectieve en diepgaande analyse uw drijfveren en talenten naar boven halen. Samen gaan we dit doorvertalen naar uw dagelijkse praktijk en gedrag.
  • Coachen met Paarden: Paard als Spiegel; Een paard weerspiegelt perfect uw gedrag wat u ook toepast zowel zakelijk als privé. Confronterend maar superleuk en leerzaam.
  • 1 op 1 coaching in adviesgesprekken: daar wordt de wedstrijd gewonnen. Elk gesprek is voor de klant de première, elk gesprek is de finale van de Champions League.

4 Pijlers

Hard werken is optellen maar samenwerken is vermenigvuldigen

MEER INFORMATIE