Enthousiast, gedreven, doelgericht, ondernemend

CONTACT

Een mensen-mens

Mijn naam is Ton Wouters. Ik ben een enthousiast en gedreven persoon, doelgericht, ondernemend en een inspirator/verbinder met een sterke focus op klant en markt. Ik ben een mensen-mens en al vanaf mijn 15e jaar met training en coaching bezig. Op jonge leeftijd als instructeur in de paardensport waarbij mijn focus vooral lag op de samenwerking van ruiter en paard (eerst voelen, dan denken en dan doen) en later als coach/manager en directeur/bestuurder van verschillende Rabobanken.

In deze periode heb ik veel kennis en ervaring opgedaan m.b.t. klant en marktbewerking, klantbeleving, leiderschap, fusie, groei en krimpscenario’s alsmede als bestuurder de samenwerking met ledenraden en Raden van Commissarissen. Maar bovenal heb ik op strategisch, tactisch en operationeel niveau de focus gehad op KLANTWAARDE.

In 2017 heb ik de keuze gemaakt om zelfstandig trainer, coach en organisatieadviseur te worden op gebied van Klantwaarde, Klantbeleving, Organisatieadvies, Teamontwikkeling en Persoonlijke ontwikkeling.

Ik zet opgedane kennis en ervaring in om u te helpen groeien. Naast vele managementtrainingen, cultuurtrajecten, marketingopleidingen en mijn MBA Masteropleiding (Strategisch Management en Consultancy) ben ik ook gecertificeerd als: Super Promoter Consultant, NLP Practioner, Black Belt Lean, TMA Expert (Talent Motivatie Analyse) en Teamflow Coach (Flow Concepts).

Bovenstaande onderdelen gecombineerd met de “Ton Wouters Twist” maken mijn trainingen en begeleiding vooral praktijkgericht en direct toepasbaar. Samen zorgen we voor borging zodat het daadwerkelijk succesvol is en blijft.

jackalope west 02HBQ2w yak unsplash scaled - Wie is Ton

Nieuwsgierig hoe dit toepasbaar is binnen uw organisatie? 

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dit kan telefonisch op nummer 06 22 91 49 80 of via e-mail, info@tonwoutersklantwaarde.nl.

Ton Wouters

Ton Wouters klantwaarde wie is ton tonny - Wie is Ton

Een enthousiast en gedreven persoon, doelgericht, ondernemend en een inspirator/verbinder met een sterke focus op klant en markt.
Een mensen-mens en al vanaf mijn 15e jaar met training en coaching bezig.

TON WOUTERS • INSPIRATOR/VERBINDER

CONTACT

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Tel nr 06 22 91 49 80

E-mail info@tonwoutersklantwaarde.nl

Of u kunt onderstaand contactformulier invullen. Ik neem dan snel contact met u op.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  SUBJECT

  WAT KAN IK VOOR U DOEN?